Egy teljes komplett tanfolyam csupán 4000- Ft-ért. 2015 júniusa óta már egy helyett két OKJ-s végzettség megszerzése ingyenes ez a szabály 2019-ben is érvényes.

Az alapoktól nulláról kezdjük.

. Nappali tagozaton abban az évben kezdhetsz utoljára tanévet amelyikben a 24. Ha megfelel az alábbi feltételeknek. 1267 tanfolyam felnőttképzés szakmai gyakorlattal vizsgával 53 városban 2021-ben.

Jelentkezz a Weblearning Kft. Az alapoktól nulláról kezdjük. Szintű képzés Nyilvántartási szám.

Számítógépes alapismeretek tanfolyam – A képzésen résztvevők megismerik az IKT a számítógép és az egyéb eszközök és szoftverek témájával kapcsolatos alapvető fogalmakat az operációs rendszer főbb tulajdonságait és hatékonyan tudnak dolgozni az asztalon található ikonokkal és az ablakokkal. A jelenlegi helyzetben ha számítógépes vagy okostelefonos segítségre van szüksége akkor ajánljuk internetes. Ingyenes számítógépes tanfolyamok Balatonfüreden 2019.

35 órás tanfolyamok indulnak 65 év alattiaknak SzombathelyenKörmendenSárváron Celldömölkön Kőszegen. Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. Ingyenes informatikai képzés.

A Szent-Györgyi Albert Agórában folytatódnak a nagy sikerű ingyenes számítógép-kezelői tanfolyamok. Ki vehet részt a tanfolyamon. 2015 júniusa óta már egy helyett két OKJ-s végzettség megszerzése ingyenes – ez a szabály 2019-ben is érvényes.

Irodai titkár – Az új Országos Képzési Jegyzék OKJ 2020. 1119 Budapest Fejér Lipót u. Vagy telefonon a következő számokon.

Ingyenes informatikai képzések indulnak. Számítógépes tanfolyamok ingyenes 2021. Február 24-től heti 1 alkalommal 10 héten keresztül.

36 1 491 8974. INGYENES INFORMATIKAI TANFOLYAMOK számítógép tablet okotstelefon használatának alapjai kezdők részére már csak néhány napig jelentkezhet HÉTVÉGÉN ÉS HÉTKÖZNAP IS reggeltől estig fogadjuk a jelentkezéseket telefonon e-mailben és személyesen is. Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról Számítógépes alapismeretek.

INGYENES SZÁMÍTÓGÉPES TANFOLYAM A GINOP-612-15-2015-00001 Digitális szakadék csökkentése projekt keretében AKKREDITÁLT TANFOLYAM. Tanfolyamunkon elsajátíthatja az alapvető számítógépkezelés és az internethasználat fortélyait. Ingyenes számítástechnikai képzések 2019október hónapban.

A heti 2 napos képzés FEBRUÁR 27-án csütörtök kezdődik 1700-kor. Már csak néhány helyünk van. Első lépések a digitális világba – IKER 1.

A képzési napok kedden és csütörtökön vannak 10 alkalommal. Szombathelymondohu 2019október hónapban az alábbi ingyenes számítástechnikai képzések indulnak Szombathelyen. Töltsd ki az alábbi mezőket visszahívunk.

Informatikus informatikai képzés ingyenes tanfolyam informatikus fizetés informatikai tanfolyam belföld informatikus képzés ingyen. INGYENES SZÁMÍTÓGÉPES TANFOLYAM A GINOP-612-15-2015-00001 Digitális szakadék csökkentése projekt keretében. Akkor jöjjön el 35 órás államilag támogatott ingyenes képzésünkre.

5392 likes 2 talking about this. Web tanfolyamok Összes induló tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám. Megtanulod a különböző fájlok biztonságos kezelését mentés törlés kivágás.

Iskolai végzettség nem szükséges. A Bonus Nyelviskola Országos Nyelviskola Hálózat érvényes szerződéssel rendelkezik a GINOP 612-15 DIGITÁLIS SZAKADÉK CSÖKKENTÉSE elnevezésű kiemelt projektben ezért az ország egész területén jogosult államilag támogatott ingyenes informatikai képzések indítására. A járvány miatt a személyes tanfolyamok egyelőre szünetelnek.

Nappali iskolarendszerű OKJ-s képzésre 25 éves korig jelentkezhetsz de az esti rendszerű képzések esetén nincs korhatár. A tananyag célja hogy lásd mire valók a gép egyes funkciói és hogyan használd őket. Az oktatás folytatásáról a honlapunkon és a kerületi újságok hirdetéseiben fogunk hírt adni.

– hirbalatonhui Ismét ingyenes 35 órás számítógép-kezelői tanfolyamok indulnak uniós támogatással kezdők IKER 1 számára a Balatonfüredi Református Általános Iskolában. OKJ tanfolyamok OKJ képzések Budapesten és országszerte. A képzésen 16-65 év közöttiek vehetnek részt.

Számítógépes tanfolyam kifejezetten nyugdíjasoknaktávoktatásban.

You May Also Like

Leave a Reply